Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Nike: Vi vill fortsätta samarbeta med Zlatan

Publicerad: 3 september 2008, 08:25

Enligt Sportbladet är Zlatan Ibrahimovic inblandad i ett sponsorbråk med Nike. Inter-stjärnan har målat över Nike-loggan på skorna med skokräm i de senaste matcherna. – Vi har kontrakt med Zlatan och vi vill väldigt gärna fortsätta att samarbeta med honom i framtiden, säger Vita Clausen, pr-ansvarig för Nike i Norden, till Resume.se.


Zlatan uppges hamnat i ett bråk med sponsorn Nike, som nu säger att företaget vill fortsätta samarbetet. Foto: Rickard Kilström.

Enligt Sportbladet har Zlatan Ibrahimovic målat över Nike-loggan på skorna i de tre senaste matcherna mot Benfica, Roma och Sampdoria.

Ibrahimovic agerade likadant för några år sedan innan han bröt med sin tidigare skosponsor Puma.

– Min enda gissning är att han är i en ny förhandling, säger Rutger Hagstad, tidigare marknadschef för Puma till Sportbladet.

Nike har inte uttalat sig i frågan förrän nu. Till Resume.se säger Vita  Clausen, pr-ansvarig för Nike i Norden:

– Nike har kontrakt med Zlatan och vi vill väldigt gärna fortsätta att samarbeta med honom i framtiden.

Hur länge löper kontraktet med Zlatan?
– Vi kommenterar inte enskilda avtal med våra spelare.

Enligt Fotbollskanalen skrev Zlatan Ibrahimovic förra året ett skokontrakt med Nike till 2014 som ger honom 19 miljoner kronor per år.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.