Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Nord DDB anordnar karriärdag på klassisk sunkkrog

Publicerad: 14 februari 2019, 12:20

Mejlet om Berghs årliga "Career day" fastnade i Nord DDB:s spamfilter. Därför anordnar man en egen karriärsdag på krogen Crazy Horse på Sveavägen i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Nord DDB

På Berghs årliga "Career day" får skolans studenter möjlighet att träffa representanter från branschen. Byråer och andra arbetsgivare får en chans att berätta om sig själva samtidigt som studenterna pitchar in sig själva i ett speed dating-liknande format.

När Berghs skickade ut ett mejl med inbjudan till dagen fastnade det dock i Nord DDB:s spamfilter, varför byrån inte kommer att finnas på plats under dagen. Som ett gerillaalternativ lanserar man därför sin egen karriärdag, "Crazy Horse Career day", på krogen Crazy Horse på Sveavägen i Stockholm. Krogen är en av Stockholms allra finaste sunkkrogar och höll tidigare till på Stureplan. Mellan klockan 12 och 16.30 den 15/2 kommer studenter att kunna träffa kreatörer och strateger från byrån. De sitter längst in till höger, nära till både toalett och bar.

–Vi ses där. Det blir kul, hälsar Nord DDB.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Nord DDB

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.