Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Nour El Refai leder Spinngalan i Blå Hallen

Publicerad: 27 oktober 2014, 10:20

Nour El Refai.

Tv-kändisarna jagas som programledare för branschgalor. Nu är det klart att Nour El Refai leder pr-galan Spinn som i år hålls i Blå Hallen i Stadshuset.


Ämnen i artikeln:

SpinnMårten Lundberg

Tv-profiler som Pär Lernström, Karin Winther, Erik Haag, Lotta Lundgren och Josephine Bornebusch har lett Guldägget de senaste åren. Felix Herngren, Alex Schulman och Sigge Eklund har rattat 100-wattaren, som nu senaste hade tv-paret Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström som konferencier-duo.

I dag kom beskedet att en annan tv-kändis – före detta Melodifestivalen-programledare Nour El Refai — leder pr-branschens stora tävling Spinn-galan som storsatsar och har hyrt Blå Hallen i Stadshuset i Stockholm.

– Äntligen! Vi har velat vara i Blå Hallen länge. Vi hoppas skapa en ordentlig galastämning i en av Stockholms pampigaste lokaler. Sedan har vi planerat för en rejäl efterfest, och vi hoppas att alla är på festhumör den 20 november, säger Spinn-generalen Mårten Lundberg i en kommentar.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

SpinnMårten Lundberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.