Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Nu kan du ringa honom – mitt i natten

Publicerad: 13 mars 2014, 10:08

Tobias Rydergren på Mindmakers.

Pr-byrån Mindmakers, med krisexperten Tobias Rydergren i spetsen, startar en krisjour – öppen 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.


Ämnen i artikeln:

Christina SalibaMindmakers PRTobias Rydergren

–      Vi predikar ofta vikten av tillgänglighet både som ett sätt att förebygga och hantera en kris. Nu tar vi konsekvenserna av våra egna råd och startar en jour för att vara tillgängliga dygnet runt, säger Tobias Rydergren, krisexpert och ansvarig för Mindmakers krisjour, i ett pressmeddelande.

Krisjouren är öppen "för alla företag, organisationer och privatpersoner som hamnat i en krissituation och är i akut behov av att hantera kommunikation och organisation".

Mindmakers vd Christina Saliba är en av landets mest erfarna krishanterare, och startskottet för krisjouren blev frukostseminariet "Krishantering i det nya medielandskapet" som arrangerades idag av byråns krisexperter.

– För att lyckas vända en kris handlar det om att agera och ibland våga ta svåra beslut som påverkar företaget i grunden och sedan kommunicera detta. En bra krishantering handlar om så mycket mer än bara kommunikation, säger Tobias Rydergren.

Till Resumé säger han:

–      Jag kommer att ha huvudansvaret så kommer det att delas av alla på byrån när jag inte är tillgänglig. Vi är sex anställda.

Får du extra pröjs för att hålla öppet dygnet runt?

–      Nej, det ingår i det anställningsavtal jag har.

Du är småbarnsförälder, så du kanske ändå är vaken på nätterna?

– Jag är vaken tidigt och går och lägger mig sent, kan man säga, ha ha.  Det som ska sägas om det här är ju också att man normalt har extremt hög tillgänglighet vid kunders kriser.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.