Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Nu kommer Zlatans egen vitamindryck

Publicerad: 23 mars 2015, 07:51

Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimović har upptäckt charmen med reklam – både för Volvo och Dressmann. För Vitamin Well inledde superstjärnan ett samarbete i december. Nu släpper han en egen dryck för Vitamin Well.


Ämnen i artikeln:

Vitamin WellZlatan Ibrahimović

Samarbetet har tidigare resulterat i en reklamfilm för Vitamin Well. Nu släpps också drycken som ska heter Vitamin Well Upgrade.

– Att ligga på topp handlar om att hela tiden uppgradera sig själv. Att bli ännu lite bättre och att tro på sig själv. Det gör jag, säger Zlatan Ibrahimović i ett pressmeddelande.

Drycken lanseras i dag i utvalda butiker och senare under våren i dagligvaruhandeln och kommer att ingå i varumärkets befintliga serie.

– Det har varit jättespännande att ta fram Vitamin Well Upgrade tillsammans med Zlatan. Han har varit väldigt engagerad i allt från namn, smak och funktion till etiketten på flaskan, säger Jonas Pettersson, vd för Vitamin Well.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.