Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Ny byrå inom Shift Agency Network

Publicerad: 20 september 2018, 08:14

Josephine Sivertzen, Robert Furelid och Ulrica Marcks von Würtemberg.

Foto: Pressbild

Nystartade PR-byrån About ska förstärka nätverket.


I nätverket ansluter PR-byrån digitalbyrån In The Cold, mediabyrån Burstit och sökmotoroptimeringsbyrån Firstly. Byrån har startats upp av Robert Furelid, som tillträder som VD, Josephine Sivertzen, som tillträder som PR-assistent, och Ulrica Marcks von Würtemberg, som tillträder som PR-konsult. Samtliga på den nya byrån kommer senast från systerbolaget In The Cold.

– Shift har länge gått i tankarna att starta en PR-byrå för att tydliggöra vårt erbjudande. Efter dryga två år med Robert som byråchef för In The Cold i Stockholm, känns det lika självklart som kul att kunna räta ut ytterligare ett ben i vårt nätverk", säger Jan Wimander, VD på In The Cold i ett pressmeddelande.

Innan In The Cold har Robert Furelid arbetat som Global PR & Communications Manager på ABSOLUT och Ulrica Marcks von Würtemberg på Nordic Service Partners Holding, där hon arbetat som marknadschef för Burger King och KFC. Josephine Sivertzen har i sin tur bland annat arbetat som Office Manager på Uniflex.

– Det är inte längre en nyhet att PR kräver kunskap och erfarenhet inom flera discipliner för att fungera, och vi vill hävda att vi har det både inom About och Shift. Att kunna anpassa antalet specialister inom vårt nätverk beroende på projektens behov har visat sig vara både ett snabbt och kostnadseffektivt sätt att jobba på, både för oss och våra kunder, kommenterar Robert Furelid, VD på About.

About kommer bland annat jobba med kunder så som Nikon, SKODA och Vätternrundan.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.