Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Ny chef för Hallvarsson & Halvarsson

Publicerad: 25 april 2014, 08:03

Johan Ramsten.

Foto: Hallvarsson & Halvarsson.

Pr-byråns vice vd, Johan Ramsten, tar över vd-rollen på Hallvarsson & Halvarsson. Martin Petersson kvarstår som vd för Halvarsson & Halvarsson Group.


Ämnen i artikeln:

Hallvarsson & HalvarssonMartin Petersson

Johan Ramsten började på Hallvarsson & Halvarsson år 2004 och har haft flera ledande positioner sedan dess. Han har nära 20 års erfarenhet att gå råd inom finansiell kommunikation till ledningar och styrelser.

–  Efter en stark inledning på året med nya kundförtroenden att förvalta  och ett flertal spännande tillskott till våra team har vi ett starkt  momentum framåt, säger han i en kommentar.

Martin Petersson kvarstår som vd för Hallvarsson & Halvarsson Group.
–  Vi har efter återköpet av bolaget som vi nyligen genomförde en stark  plattform för fortsatt utveckling. Jag är glad över att Johan tar  ansvaret för att ta Hallvarsson & Halvarsson till nästa nivå,  säger han i en kommentar.

Hallvarsson & Halvarsson Group har mer  än 120 anställda och kunder i fler än tio länder, varav just Hallvarsson  & Halvarsson har 70 medarbetare.

Hallvarsson & Halvarsson har sitt huvudkontor i Stockholm och London.

Gruppen består även av KW Digital som har kontor i Stockholm och London samt partners i Milano och Lissabon.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.