Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Ny enhetschef på Westander

Publicerad: 11 juni 2013, 08:56

Jenny Kölfors

Westander tillsätter Jenny Kölfors som enhetschef efter 7 år på PR-byrån. Hon kommer även att ingå i Westanders ledningsgrupp.


Jenny Kölfors har arbetat som konsult på Westander sedan 2006. Hon blev rekryterad från en tjänst som pressansvarig på Historiska Museet och har tidigare jobbat som trainee på Makovsky & CO i New York och varit pr-konsult på Spirit kommunikation.

Hon blir nu enhetschef på byrån med en plats i ledningsgruppen. Hon jobbar främst med medierealtioner och opinionsbildning inom områden som folkhälsa och kultur. Westander har ökat antalet anställda under de senaste året.

Byrån hade 21 anställda under 2012 och har i dag 29 anställda. Målet är att bli 35 fram till 2014. Byrån tillsatte även Mikael Persson som enhetschef efter 4 år på byrån tidigare i år. Westander omsatte 27 miljoner kronor under 2011 och ökade med 4% i fjol till 28,8 miljoner kronor. Årets resultat ökade från 1,5 miljoner kronor under 2011 till 2,6 miljoner under 2012.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.