Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Ny kommunikationsboss på LKAB

Publicerad: 23 augusti 2013, 07:14

Frank Hojem.

Foto: G. Rúnar Gudmundsson/LKAB.

Frank Hojem blir ny kommunikationsdirektör på LKAB. Han har senast varit ansvarig för LKAB:s samhällskontakter.


Ämnen i artikeln:

LKAB

Frank Hojem tillträder sin nya tjänst 1 september med placering vid huvudkontoret i Luleå.

–  LKAB är ett internationellt företag och Europas största  järnmalmsproducent. Vi är i stark tillväxt och i denna typ av moderna  och innovativa företag är kommunikation en nyckelaktivitet och  av stor strategisk vikt. Frank Hojem att bidra starkt till det i rollen  som kommunikationsdirektör, säger Lars-Eric Aaro, vd och koncernchef på  LKAB i ett pressmeddelande.

–  Jag ser fram emot att utveckla LKAB:s varumärke och att tydligare  berätta om vår miljö- och samhällsnytta. Vårt mål är att LKAB ska vara  en ansvarstagande, engagerad och nytänkande koncern.  LKAB och gruvnäringen är under stark förändring och tillväxt vilket  ställer nya krav på vår kommunikation, säger Frank Hojem.

Frank  Hojem har ett förflutet som som  stabschef på näringsdepartementet där han bland annat var ansvarig för  regeringens gruv- och mineralpolitik. Frank Hojem  är född i Kiruna och uppväxt i Luleå.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

LKAB

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.