Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Ny nordisk vd på Burson-Marsteller

Publicerad: 12 december 2014, 12:48

Morten Pettersen vidgar sina vyer.

Foto: Burson-Marsteller

Det globala pr-bolaget Burson-Marsteller har utsett en ny Norden-vd. Det blir Morten Pettersen, nuvarande vd för bolagets Norgekontor, som tar platsen.


Ämnen i artikeln:

Burson-Marsteller

I Norden har Burson-Marsteller kontor i Oslo, Stockholm, Köpenhamn och Helsingfors.

– Burson-Marsteller har ambitiösa planer för Norden, där vi redan idag har ett ledande nätverk. Morten är en stark ledare som framgångsrikt lett och fått verksamheten i Norge att växa under de senaste två och ett halvt åren. Hans meritlista gör honom till rätt person för den här nyckelpositionen, säger Jeremy Galbraith, vd för Burson-Marsteller i Europa, Mellanöstern och Afrika, i ett pressmeddelande.

Morten Pettersen har varit vd för Burson-Marsteller i Norge sedan 2012, efter en tvåårsperiod som vice vd. Tidigare har han varit aktiv inom politiken och ägare på kommunikationsbyrån Agendum.

– Burson-Marsteller har ett starkt och mycket erfaret team i de nordiska länderna. Behovet av våra tjänster ökar, och vi ser att allt fler internationella företag investerar i regionen. Jag ser fram emot att jobba tillsammans med den nordiska ledningsgruppen för att bygga vidare på vårt nordiska erbjudande, säger Morten Pettersen.

Förutom att sätta igång med sitt nya uppdrag kommer Morten Petterson att fortsätta i sin nuvarande roll som vd för Burson-Marteller i Danmark.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Burson-Marsteller

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.