Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Ny partner efter avhopp på Bindefeld

Publicerad: 11 april 2014, 11:35

Annika Hökmark.

Efter Frank Söderfeldts och Joachim Olofssons avhopp – nu befordras Annika Hökmark till ny partner på pr-byrån Micael Bindefeld AB. – Det finns ingen osämja bakom Franks och Joachims beslut att sälja sina andelar, säger Micael Bindefeld till Resumé.


Ämnen i artikeln:

Bindefeld

De tidigare delägarna Frank Söderfeldt och Joachim Olofsson, som under våren sålt sina aktieposter, lämnar sina platser i ledningsgruppen.

– Jag har varit där i 15 år och det var dags för nya utmaningar, säger Frank Söderfeldt till Resumé.

– Jag vet inte varför de slutar hos oss, men det är ju inte så konstigt – vi har jobbat ihop i så många år. De vill väl prova något nytt. Men vi skiljs åt som vänner, säger Micael Bindefeld.

Annika Hökmark presenteras i dag som ny partner. Hon är team leader på Micael Bindefeld AB:s pr-avdelning och anställd på företaget sedan 2006.

Dennis Jacobsson, anställd på företaget sedan 2007 och partner sedan 2010 kommer att ersätta Frank Söderfeldt som event-ansvarig på eventavdelningen, enligt ett pressmeddelande.

Maria Bennet
, tidigare projektledare på event-avdelningen, blir team leader på event-avdelningen. Hon fortsätter som senior projektledare och ingår även i företagets ledningsgrupp.

Bindefeld AB har brutet räkenskapsår. Micael Bindefeld konstaterar att personalomsättningen har varit lite för hög den senaste tiden, men att  byrån kommer att överträffa förra årets resultat, utan att vilja gå in på några siffror.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Bindefeld

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.