Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Ny tjänst för Filippa Reinfeldts presskontakt

Publicerad: 1 juni 2012, 11:33

Gustaf Stenlund och Filippa Reinfeldt kommer att jobba ihop även framöver, trots hans nya tjänst.

Foto: Jonas Lovéus och Resumé.

Gustaf Stenlund, pressekreterare för Filippa Reinfeldt (M), hälso- och sjukvårdslandstingsråd i Stockholms läns landsting, blir presschef för Moderaterna i Stockholms läns landsting. Men han fortsätter ändå som Filippa Reinfeldts presskontakt.


Ämnen i artikeln:

Filippa Reinfeldt

Gustaf Stenlund kommer att ansvara för samordning och planering av pressfunktionens aktiviteter vid nya Moderaternas kansli i Stockholms läns landsting.

- Det är samma skrivbord, samma telefon fast med lite mer ansvar. Landstingets viktiga välfärdsverksamheter berör människor varje dag - då är det viktigt att Nya Moderaterna har trovärdiga svar på de frågorna, säger Gustaf Stenlund.

- Jag har lärt mig, och fortsätter att lära mig, mycket av att arbeta med Filippa Reinfeldt. Hon är en skicklig och professionell politiker. Ser fram emot att fortsätta arbeta med henne även om jag har lite bredare roll nu, säger Gustaf Stenlund.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Filippa Reinfeldt

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.