Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Ny tungviktare till Halvarsson

Publicerad: 19 januari 2009, 16:00

Pr-byrån Halvarsson och Halvarsson förstärker sin avdelning för public affairs. Ny konsult på byrån är Dan Svanell som närmast kommer från Nord Stream.


Ämnen i artikeln:

Dan Svanell

Dan Svanell. Foto: Jan Sundling

Pr-byrån Halvarsson & Halvarsson rekryterade i höstas Ulrica Schenström, tidigare statssekretare åt Fredrik Reinfelt. Nu tar byrån in en annan politisk tungviktare, men från den socialdemokratiska maktsfären.

Dan Svanell blir seniorkonsult på byrån. Han kommer närmast från Nord Stream, men har varit pressekreterare åt inte mindre än sju socialdemokratiska ministrar. Han har också ett förflutet som journalist inom radio, dagspress och tv.

Nord Stream har jobbat med just Halvarsson & Halvarsson som kommunikationsrådgivare.
– Det är med stor glädje jag ser fram emot att få börja på Hallvarsson & Halvarsson. Jag har på nära håll kunnat följa deras arbete som kund och ser fram emot att nu få bli en del av deras team. Just kombinationen kommunikation och politik är ett område som intresserar mig oerhört mycket, säger han i en kommentar.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Dan Svanell

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.