Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Ny vd och ledning på Long Tall Sally

Publicerad: 13 augusti 2013, 10:33

Long Tall Sallys nya vd Stefan Kavsjö

Med nya ägare och med den nytillträdda vd:n Stefan Kavsjö förstärker Long Tall Sally verksamheten och breddar sitt kommunikationserbjudande med fokus på hållbar utveckling.


Göteborgsbaserade Long Tall Sally förvärvades tidigare i sommar av teknik- och managementbolaget Weedo och i augusti tillträdde företagets nya vd, Stefan Kavsjö.

Stefan Kavsjö har lång erfarenhet av konsultbranschen och har bland annat varit delägare i Jerlov Kommunikation. När byrån 2010 förvärvades av Cordovan gick Stefan in i rollen som business director.

– Det är väldigt roligt att få möjlighet att vara med och vidareutveckla Long Tall Sally. På byrån finns en bred kompetens inom PR och redaktionellt arbete. Med en ny organisation i ryggen har vi stor potential att stärka och utveckla byråns content marketing-erbjudande. Inte minst kommer vi att jobba med hållbarhetsfrågor och CSR, som vi ser en ökad efterfrågan kring, säger Stefan Kavsjö.

Byråns tidigare vd Karin Andréen Olsson går in i en senior konsultroll där hon kommer att utveckla och förstärka Long Tall Sallys PR-erbjudande.

I samband med att man breddar verksamheten hoppas Stefan Kavsjö på att kunna förstärka byrån med rekryteringar under hösten.

Krister Berntsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.