Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Nystartad pr-byrå får globalt SAAB-uppdrag

Publicerad: 16 juni 2008, 12:48

Reklambyrån Valentin & Byhr startade en pr-byrå i januari. Nu får man uppdraget att sköta SAAB:s externa produkt- och varumärkeskommunikation. Det är ett globalt åtagande för den nystartade byrån som nu ska rekrytera två konsulter.


Ulrika Liss-Daniels. Foto: Andreas Elgstrand

Ulrika Liss-Daniels är vd på reklambyrån Valentin & Byhr som i många år haft uppdrag för SAAB Automobiles. I vintras startade man en pr-byrå inom koncernen. Nu kommer det hittills tyngsta jobbet för den nya byrån – att sköta biljättens externa produkt- och varumärkeskommunikation, globalt.

– Det är helt fantastiskt. Vi har arbetat på marknadssidan med SAAB i många år och nu blir det även på pr-sidan. Vi ska vara en samarbetspartner. Det gäller events, löpande information och annat, säger Ulrika Liss-Daniels till Resume.se.

Varför fick ni uppdraget? Är det för att ni jobbat med SAAB tidigare?
– Vi kan deras tonalitet i kommunikationen och vet vad de står för.

Uppdraget löper på ett års tid, vilket gäller alla SAAB:s underleverantörer. Valentin & Byhrs pr-gren har i dag anställda, nu måste man rekrytera ytterligare två medarbetare.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.