Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Nystartad pr-byrå får Special Olympics

Publicerad: 18 mars 2011, 13:01

Nystartade pr-byrån Angselius Rönn ger sig direkt in i ett pro bono-uppdrag som kommer att kräva heltidsjobb av en konsult. Byrån ska hjälpa Svenska Handikappidrottsförbundet att göra Special Olympics känt.

Ämnen i artikeln:

Angselius Rönn

JS

Janne Sundling


Svenska truppen till Special Olympics.

Glada Hudikteatern har gjort det på scen – och nu senast på bio. Nu ska utvecklingsstörda ta plats också på idrottsarenan.

I sommar kommer över 30 000 deltagare och ledare till Special Olympics sommarspel i Aten.

Men där Paralympics är elitinriktad är Special Olympics mer av breddidrott för människor med utvecklingsstörning. Angselius Rönn ska hjälpa Svensk Handikappidrott att öka kunskapen om Special Olympics.

– Det här är ett väldigt roligt uppdrag. Många människor med utvecklingsstörning skulle må mycket bättre och ha ett mycket rikare liv om de engagerade sig i idrotten, säger Johan Rönn, en av byråns grundare.
Trots att de är en nystartad byrå ger dig som direkt på ett pro bono-uppdrag. Och det är inte något litet, marginellt uppdrag heller:

– En av våra konsulter, Eunice Aguilar, kommer att arbeta på heltid med projektet. Vi har sagt att vår nisch ska vara ambitiösa tillväxtföretag och vi ser på uppdraget för Svenska Handikappidrottsförbundet på precis samma sätt, säger Johan Rönn.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev