Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Nytt avsnitt av Påverkarna: Betydelsen av skandaler och utspel i valspurten

Publicerad: 31 augusti 2022, 07:55

Resumés valserie Påverkarna fokuserar på personerna som påverkar politiskt, snarare än de politiska sakfrågorna. Från vänster: Yasmine Winberg, Elaine Eksvärd, Charlie Stjernberg och Camilla Gervide.

Skandaler och utspel från partierna avlöser varandra i valspurten. Vilken betydelse har de när det kommer till att avskräcka eller locka osäkra väljare? Det diskuteras i det nya avsnittet av Resumés valserie Påverkarna.
– Skandalkortet kan inte underskattas i ett sånt här val, säger krishanteraren Charlie Stjernberg, som gästar programmet.


Ämnen i artikeln:

PåverkarnaCharlie StjernbergElaine EksvärdCamilla GervideValet 2022BloggbevakningNyheter

Sverigedemokraternas uppmärksammade tweets om ”segertåget”, Moderaternas utspel om ADHD-tester och Kalla Faktas avslöjande om bulvanupplägg för personer som vill skänka pengar till partierna.

I det sjätte avsnittet av Resumés valserie Påverkarna fördjupar panelen, bestående av Camilla Gervide (grundare av Bloggbevakning), Elaine Eksvärd (retorikexpert) och Charlie Stjernberg (kriskonsult på Prime), den senaste tidens kriser och utspel.

Se hela avsnittet här:

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.