Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Nytt bubbel i Båstad

Publicerad: 24 april 2015, 09:40

Serena Williams firar segern i Båstad 2013

Tidigare var Moët & Chandon sponsor till sommartennisen i Båstad. Nu blir det nytt bubbel när Champagne Deutz har tecknat avtal med Collector och Skistar Swedish Open.


Champagne Deutz grundades 1838 i Aÿ. I dag producerar tillverkaren drygt 2 miljoner flaskor per år. Nu kommer champagnen att smakas, synas och kanske vaskas i samband med tennisveckorna i Båstad.

– Vi är jätteglada att Swedish Open har valt att samarbeta med ett så välrenommerat   champagnemärke som Deutz och vi ser det som ett tecken på att Båstadtennisen tar ett   rejält kliv upp kvalitetsmässigt, säger säger Mårten Boreson, vd på Swedish Brand i ett pressmeddelande.

Damturneringen Collector Swedish Open är en del av den internationella WTA-Touren och spelas i Båstad 13-19 juli. Veckan efter, 20-26 juli, går herrturerningen Skistar Swedish Open av stapeln som är en del av den internationella ATP Touren.

– Det är enormt viktigt att Champagne Deutz har kommit in som partner till Skistar och   Collector Swedish Open. Det är så klart extra roligt att kunna samarbeta med en så   välrenommerad Champagne som Deutz, det lyfter evenemanget till en ny nivå, säger   Christer Hult, tournament director i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.