Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Obamas kampanjarbetare till svensk pr-byrå

Publicerad: 21 december 2010, 13:12

Hon jobbade med Barack Obamas presidentvalkampanj under 2008 och Howard Deans primärvalskampanj 2004. Nu börjar den amerikanska kommunikationsstrategen Elizabeth Walentin på pr-byrån StrandbergHaage.


Elizabeth Walentin.

Elizabeth Walentin har de senaste fem åren varit utbildningschef på JG Communication. Nu blir hon seniorkonsult på pr-byrån StrandbergHaage.

Elizabeth Walentin har arbetat med politiskt kampanjarbete båse i USA och i Sverige. Hon jobbade med socialdemokraterna under senaste valet. I USA har hon varit delaktig i Obamas presidentvalkampanj under 2008 och Howard Deans primärvalskampanj 2004, enligt ett pressmeddelande från StrandbergHaage.

–StrandbergHaage har ett starkt erbjudande och en spännande kundlista, framförallt inom offentlig sektor. Nu när byrån står inför en tillväxtfas, känns som det är verkligen mycket jag kan bidra med, säger hon i en kommentar.

StrandbergHaage, som grundades av Jan Borg, Sten Haage och Pelle Strandberg har 14 medarbetare och kunder som Sveriges Riksbank, Sveriges Riksdag, SIDA, American Express Business Travel, Nordisk Film.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.