Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Odd Molly uppfyller drömmen om drakkvinnan

Publicerad: 29 oktober 2015, 13:44

Drakkvinnan i Odd Mollys nya film.

Foto: Anna Bergkvist

Nu kommer den första filmen i Odd Mollys Odd Project där kvinnors drömmar ska uppfyllas och kreatörer hyllas. Garbergs producerar.


Kampanjen inleddes i maj av reklambyrån Garbergs och har nu nått sin första delpunkt. I Odd Project #1 får Emelie Ekenborn sin dröm uppfylld om att flyga som en ”Forest Dragon Bird” – till hälften kvinna och till hälften fågel – över de svenska skogarna.

Målet med kampanjen är att lyfta kvinnorna. Därför har Odd Molly även som mål att bara samarbete med kvinnliga designers, konstnärer, fotografer och liknande kreativa yrkesgrupper.

– På så sätt skapar vi samtidigt en plattform där andra unga tjejer kan nå ut och få pröva sina vingar, säger Odd Mollys vd Anna Attemark.

Filmen går ut i Odd Mollys egna kanaler och på Youtube idag. I samband med att ansökningarna till Odd Project #2 kör igång så inleds ett samarbete med bloggaren och Youtube-stjärnan Clara Henry, för marknadsföring.

För Odd Project är det även tänkt att man ska hylla kvinnliga fotografer, designers och konstnärer som får stå för produktionen.

Filmen är gjord av Garbergs. Regissörer är Johanna Reis och Malin Johansson.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.