Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Offside teamar upp med byrå

Publicerad: 8 februari 2017, 12:56

Kommunikationsbyrån Welcom och förlaget Offside Press gör gemensam sak. Tillsammans erbjuder de bättre contentlösningar.


Ämnen i artikeln:

Joakim BrinkenbergOffside PressContentbyråerWelcom

Offisde Press, med magasinen Offisde och Filter, är mångfaldigt prisbelönade för sin journalistik. Nu ska de sälja vidare sin kunskap till andra organisationer genom ett samarbete med den Göteborgsbaserade byrån Welcom.
– Tillsammans kan vi erbjuda ett starkt redaktionellt innehåll till organisationer som vill utveckla sin kommunikation, säger Joakim Brinkenberg, vd på Welcom, i ett pressmeddelande.

Den första affären är resan i hamn: en upphandling om redaktionellt innehåll för Spårvägen i Göteborg.
– Det är såklart kul att vi vinner den första pitchen vi gör tillsammans. Men vi ser det bara som starten på en strategisk allians, hävdar Joakim Brinkenberg.

Rent konkret har Göteborgs stad tecknat ramavtal med Welcom där Offside Press blir underleverantör till byrån.
– Våra spetskompetenser kompletterar varandra och båda företagen har en kultur där vi är vana att snabbt och effektivt förvandla strategi och idéarbete till konkret produktion, säger Offside Press vd Anna Falck.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.