Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Östros värvar från pr-byrå

Publicerad: 31 mars 2008, 09:04

Annelie Roswall Ljunggren lämnar pr-byrån Burson-Marsteller för jobbet som politisk sekreterare hos Thomas Östros, socialdemokraternas ekonomiskpolitiske talesperson.


Annelie Roswall Ljunggren, gift med statsvetaren Stig Björn Ljunggren, jobbade på finansdepartementet fram till Göran Persson-regeringens valförlust och återvänder nu till politiken för ett jobb som politisk sekreterare hos Thomas Östros.

– Det stämmer. Jag har jobbat med ekonomisk politik tidigare och trivdes bra med det. Jag ser fram emot att vara med och utforma ett alternativ inför valet 2010, säger hon.

Det är ännu inte klart exakt när hon börjar hos Östros, men det blir någon gång senare under våren.

Annelie Roswall Ljunggren, som känner Östros sedan tiden i ungdomsförbundet, har jobbat på Burson Marsteller ett år. Där har hon främst arbetat med kommunikation inom public affairs, samt medierelationer.

Annelie Roswall Ljunggren har ett förflutet på regeringskansliet där hon arbetat inom Statsrådsberedningen, finans- och socialdepartementen. På meritlistan finns även en tid som förbundssekreterare på TCO och kommunikationschef på HTF.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.