Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Oxenstierna & Partners får elektronikjätte

Publicerad: 5 maj 2013, 20:08

Linna Österman.

Worldcom-ägda Oxenstierna & Partners har fått in japanska Sharp som betydande kund. Byrån kommer att samordna pr-arbetet i Sverige, Danmark och Norge för elektronikjätten vars Europa-del går på offensiven.


Ämnen i artikeln:

Oxenstierna & Partners

Sharps Europa-division  har inlett ett samarbete med pr-nätverket Worldcom. Ledande koordinatör  av samarbetet är engelska Kaizo PR. Oxenstierna & partners får i uppdraget att sköta pr-arbetet i Sverige, Norge och Danmark.

– Det här var jätteroligt. Vi har ju  konsulter med stor kompetens på och erfarenhet av elektronikområdet.  Sharp är väldigt innovativt vilket borgar för många spännande nyheter.  Det är också roligt att Sharp valt ett dynamiskt nätverk som Worldcom  som verkligen är en organisation med starka länkar i alla länder, säger  Linna Österman, vd på Oxenstierna & Partners, i ett pressmeddelande.

Oxenstierna & Partners startades av Anna Oxenstierna och Linna Österman 2004 och har idag 12  medarbetare samt nära samarbeten med ett antal strategiska partners.  Företaget ingår sedan 2012 i det globala pr-nätverket Worldcom Public  Relations Group. Bland kunderna finns Bravida, Fjärde AP-fonden,  Addtech, Addnode Group, Mackmyra och Sharp.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Oxenstierna & Partners

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.