Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Panos gör allsvensk comeback

Publicerad: 10 februari 2014, 16:20

Panos Papadopoulos

Foto: Pressbild.

Modeskaparen Panos Papadopoulos gör comeback i allsvenskan efter ett tolvårigt uppehåll. Han går nu in och sponsrar damlaget Jitex.


Ämnen i artikeln:

Panos Papadopoulos

– Det känns fantastiskt  att nu som partner få vara med och coacha Jitex med siktet på att vinna  hem SM-guldet till klubben för 7:e gången, säger Panos Papadopoulos i en  kommentar.

Han har gjort sig känd världen över med sina  badkollektioner och är i full färd med att introducera en ny  klädkollektion och parfymserie.

Han väljer nu att gå in och sponsra Jitex, som likt Panos själv startade
verksamheten i Mölndal.

–  Vi kunde inte önskat oss en bättre  samarbetspartner. Tillsammans förstärker vi vårt allsvenska damlag och  bygger upp hela fotbollsklubben från grunden, säger Jitex ordförande  Lars Classon i en kommentar.

Han sponsrade det allsvenska  fotbollslaget Ljungskile för tolv år sedan, vilka bar namnet Panos  Ljungskile under flera år. Men nu är det alltså damlaget Jitex som  gäller framöver.

– Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet för att  ytterligare öka exponeringen av den kvalitativa damfotbollen vi har här i  Sverige, säger Panos Papadopoulos.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Panos Papadopoulos

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.