onsdag22 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Pär Henriksson till JKL

Publicerad: 12 januari 2011, 15:19

Moderaternas kommunikationschef Pär Henriksson aviserade i höstas att han hoppar av sin tjänst. Sedan dess har det varit tyst om hans nya destination. Men nu kan Resume.se avslöja att han återvänder till JKL.

Ämnen i artikeln:

Pär HenrikssonJKLModeraterna

FT

Fredrik Thambert


Pär Henriksson går tillbaka till sin gamla arbetsgivare JKL. Foto: Resumé.

Pär Henriksson var Moderaterns kommunikationschef i drygt fyra år och arbetade för partiet under de två senaste valrörelserna. I november gick han ut på sin blogg och skrev att han lämnar partiet efter månadens slut.

Sedan dess har det varit tyst från honom om vilket hans nya jobb blir. Men nu kan Resume.se avslöja att han återvänder till JKL, där han tidigare har arbetat som seniorkonsult.

– Jag började arbeta på JKL i måndags, säger Pär Henriksson.

Enligt honom var det ett självklart val att gå tillbaka till byrån som han arbetade för mellan 2004 och 2006.

– När jag slutade hos Moderaterna bestämde jag mig för att bli konsult, och då var det självklart att gå till JKL. Det är sveriges vassaste byrå, säger han.

Pär Henriksson berättar att det han tar med sig från de senaste fyra åren hos Moderaterna är att arbeta med en varumärke i förändring.

– Det går att förändra sin position på marknaden och den kunskapen kan jag bidra med. Sen är jag van att leda kommunikationsarbetet i en stor organisation, säger han.

Kommer du att arbeta med lobbying också?

– Jag har egentligen aldrig jobbat med lobbying tidigare. Självklart kan jag bidra med kunskap till organisationer om hur den politiska processen fungerar. Men det är inte lobbying i första hand som jag ska jobba med.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev