Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Part Stockholm bildar ny kommunikationsbyrå

Publicerad: 16 mars 2017, 15:13

Part Stockholms ägare och grundare Joanna Sundström knyter till sig f.d galleristen Jonas Kleerup och bildar kommunikationsbyrån Part Projects.


Utöver Jonas Kleerup kommer ägaren Joanna Sundström knyta till sig vad hon beskriver som "fler nyckelpersoner inom PR" för den nya kommunikationsbyrån Part Projects. Byrån kommer att fokusera på upplevelser inom design, mat & dryck och livsstil.

– Vi är av naturliga skäl kunniga inom konst och kultur. Jag som grundare av Stockholm Art Week och Jonas som tidigare gallerist. Vi kommer att jobba, som det så fint heter, gränsöverskridande och blanda konst, mat, mode, design och skönhet med varandra, skriver Joanna Sundström i ett pressmeddelande.

Jonas Kleerup har de senaste åren jobbat som konsult och rådgivare, främst inom samtidskonst-branschen. Part Projects kommer jobba med konsulter för att skräddarsy kompetensen efter uppdragsgivarens behov.

– Det här är vårt sätt att möta behovet vi ser av smarta, roliga PR-tjänster. En samtida PR-byrå, helt enkelt, avslutar Sundström.

Part Projects kommer jobba vidare med kunder som Absolut, Vinnova, Bonniers konsthall och Nöjesguiden.

Part Projects visuella identitet är framtagen av designbyrån Kurppa Hosk.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.