Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Passningen till partiledarna: ”luftrenare kan få till ny statsminister”

Publicerad: 27 december 2018, 09:50

Luftrenaren Ultramare menar att det kan vara den dåliga luften i Rosenbad som gör att statsministerförhandlingarna går trögt.


Ämnen i artikeln:

PRMilk

Ultramare menar att dålig konstorsluft försämrar beslutsförmågan och förmågan att tänka klart med tio procent. Den insikten fick dem tidigare i år att gå ut i kampanjen "Bad Air Day" för att hjälpa Donald Trump att ta bättre beslut.

Nu kommer alltså fortsättningen, som tar avstamp i att Sverige ännu inte fått en statsminister efter valet i höstas. Är det luftkvaliteten som gör att statministerförhandlingarna går trögt? frågar sig bolaget.

– Luftkvaliteten är en stor del av arbetsmiljön. Och alla som suttit i dålig luft vet att man inte är sitt smartaste efter ett tag. Vi säger inte att politikerna inte är smarta, vi ställer bara frågan om vi kan hjälpa till att skynda på förhandlingarna, säger art director Niklas Olovsson på reklambyrån Milk.

Förutom en film som rullar i sociala medier går man också ut med erbjudandet att sponsra alla riksdagspartiers kontor och Rosenbad med luftfilter.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

PRMilk

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.