Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Patriksson köper europeisk byrå – bildar nätverk

Publicerad: 23 september 2014, 11:21

Lena Patriksson Keller.

Patriksson Communication vill åt viktiga marknader inom mode och livsstil. Nu köper den svenska pr-byrån en majoritetspost i Relative MO med kontor i Paris och säte i London. Affären gör att man bildar ett starkt europeiskt nätverk.

Ämnen i artikeln:

Patriksson Communication

MH

Magnus Helander


Patriksson köper Saturday Groups pr-verksamhet Relative MO och blåser även liv i den vilande London-verksamheten.

Relative MO byter därmed namn till PRC – en förkortning av det gemensamma namnet Patriksson Relative Communication. Patriksson Communications helägda existerande Skandinaviska verksamhet med
kontor i Sverige, Norge och Danmark behåller nuvarande namnet.

– Det är en naturlig utveckling för Patriksson Communication att expandera internationellt till nyckelmarknader som Paris och London. Vi har fört samtal med Saturday Group och vi ser tillsammans stora synergier och möjligheter med det gemensamma nätverk som vi nu bildar.

– Verksamheten i Paris kommer att fortsätta som vanligt och kommer snabbt att se de positiva effekterna av detta samgående, säger Lena Patriksson Keller, ägare och styrelseordförande Patriksson Communication, i ett pressmeddelande.

Styrelsen för PRC kommer att bestå av Jens Grede och Erik Torstensson från Saturday Group, samt Lena Patriksson Keller, Hanna Renlund Westerberg och Annika Kopp från Patriksson
Communication.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev