Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Patriksson plockar in eventmakare

Publicerad: 29 april 2014, 09:21

Pr-byrån Patriksson Communication stärker sitt erbjudande inom event och genomför uppdrag åt alltifrån Levi´s och H&M till Nelly.com under våren. Byrån har även plockat in Roy Ghazizadeh som eventansvarig – han har bland annat jobbat med Kayne West och Avicii.


Ämnen i artikeln:

H&MNellyPatriksson CommunicationAvicii

Patriksson Communication har haft uppdrag åt Stella McCartney, Hermés och Engelbert under förra året.  

Nu  fortsätter byrån att växa inom eventområdet och har plockat in Roy  Ghazizadeh som Eventansvarig och Creative Director Event för att leda  satsningen – Patriksson har eventverksamhet i Sverige, Norge och Danmark  idag.

Roy Ghazizadeh har stor erfarenhet av att jobba med  konceptutveckling och produktion inom event i mode- och livsstil både  inom och utanför Sverige och har gjort uppdrag åt alltifrån Aston Martin  och NK till Stureplansgruppen och Acne Studios.

Han har även jobbat med artister som Pharrell Williams, Kayne West och Avicii.

Patriksson  Communication håller i flera stora event under våren, däribland  öppningen av H&M Herr på Norrmalmstorg och 10-årsfesten för  Nelly.com på Lydmar Hotel.

– Event har länge varit en viktig del av  vårt erbjudande och när vi nu ser en ökad efterfrågan är det också  naturligt att vi stärker oss ytterligare inom event, säger Hanna Renlund  Westerberg, vd på Patriksson Communication i en kommentar.

Patriksson drog igång 1999 och har idag 40 anställda.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.