Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Paues Åberg Communications får ny partner

Publicerad: 19 december 2017, 14:39

Magnus Wallerå blir partner efter två år på byrån.

Seniorkonsulten Magnus Wallerå har blir ny partner Paues Åberg Communications från och med den 1 januari 2018. Han blir följaktligen den förste att få ett delägande i byrån vid sidan av grundarna Theodor Paues och Allan Åberg.


Ämnen i artikeln:

Pauses ÅbergPR-Byråer

Magnus Wallerå har arbetat som director på Paues Åberg Communications sedan september 2015. Från 2010 till 2014 var han statssekreterare och chef för Centerpartiets samordningskansli vid Statsrådsberedningen. Innan har han haft flera andra tunga uppdrag i regeringskansliet och Centerpartiet. Han har även varit ombudsman och arbetat med opinionsbildning på Lärarförbundet och pr-konsult på byrån Kind & Partners.

Magnus Wallerå blir den första partnern vid sidan av byrågrundarna Theodor Pauses och Allan Åberg
och han kommer att äga en mindre aktiepost.

– Det är rätt att ta det här steget nu efter fem år och ger oss möjligheten att växa ytterligare. Vi utesluter inte att vi kommer att bredda ägandet ytterligare framöver. Det skapar utrymme att fördela ledarskapet på fler personer och växa affärsmässigt, säger Allan Åberg till Resumé.

Enligt Allan Åberg kommer förändringen som en effekt av att verksamheten upplevt tillväxt under 2017 där man kommer att öka både lönsamheten och omsättningen.

– Det är svårt att säga om det i huvudsak handlar om en stark konjunktur eller att vi gör ett bra arbete. Jag upplever att vi fortsätter gå starkt fram inom public affairs, som är vår kärnaffär. Men vi har också växt med flera kunder inom corporate communications och life science.

Paues Åberg Communications grundades i januari 2013 och har uppdrag inom public affairs (som fortfarande är det dominerande affärsområdet) och corporate communications där byråns erbjudande växer. Idag arbetar 21 konsulter på byrån.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Pauses ÅbergPR-Byråer

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.