Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Paul Ronge börjar blogga hos Resumé

Publicerad: 16 februari 2015, 15:16

Paul Ronge.

Paul Ronge är en nestor inom krishantering och medierelationer. Nu börjar han blogga hos Resumé.


Ämnen i artikeln:

Claes de FaireResuméPaul Ronge

De senaste åren har Paul Ronge bloggat på sin egen sajt. Nyligen publicerade han ett uppmärksammat inlägg om skandalerna kring SCA. Resumés chefredaktör Claes de Faire tycker att härvan visar varför en röst som Paul Ronges är viktig.  

– De senaste månaderna har det blivit smärtsamt tydligt för några av näringslivets mäktigaste män hur viktigt en modern mediehantering är. Vi tror att det därför är en bra poäng med en röst som Paul Ronges på en sajt som vår, säger han.

Själv ser Paul Ringe fram emot att skriva för Resumés publik.
– Det känns lite pirrigt men väldigt kul. Det är mycket mer kostym och slips när jag gör det på egen hand. Nu blir det lite mer uppknäppt. De som läser min blogg är väldigt intresserade av kris- och mediehantering, men nu får jag också en bredare publik, säger han.

Vad kan läsarna vänta sig?
– Det kommer fortsatt att handla om medier och krishantering, men kanske lite mer med glimten i ögat. Jag kommer också att ta upp andra ämnen. Till exempel gillar jag blues, trädgård och min familj. Men jag kommer vara försiktig med att vara privat.

Apropå privat – du spenderar en hel del tid i Antibes i södra Frankrike?
– Ja, jag är här hela sommaren och åker hit var och varannan månad. Det är så mycket att fixa med. Just nu jobbar med en giftgrön pool där jag måste greja en läcka. Men jag får hjälp – att kunna prata franska är helt avgörande för att lyckas.

Läs Paul Ronges första inlägg här.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.