Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Peter Erikson TCO:s nya kommunikationschef

Publicerad: 19 oktober 2012, 08:13

Peter Erikson.

Peter Erikson går in som tf kommunikationschef på TCO och lämnar pr-byrån Grayling helt vid årsskiftet när hand frilanskontrakt med byrån går ut.


Ämnen i artikeln:

GraylingPeter ErikssonTCO

Peter Erikson sa upp sig från vd-jobbet för Grayling för ett år sedan.  Sedan dess har på frilansbasis haft konsultuppdrag för pr-byrån.

Men vid årsskiftet, när frilanskontraktet, går ut lämnar Peter Eriksson Grayling helt. I stället lägger han all kraft på jobbet som tf kommunikationschef för TCO.

– Jag jobbar deltid nu i början. Jag har ett par andra  uppdrag som jag  behövde tid för och de behövde någon som kunde komma in snabbt efter att  Lena Ivö slutat, säger Peter Erikson till Resumé.

– Jag har varit med och drivit ett varumärkesarbete som konsult hos TCO  och kommer nu att fortsätta göra det samtidigt som jag tar på mig  ansvaret som kommunikationschef.

Kommer du att vilja bli permanent kommunikationschef?
– Det får vi se. De gör en kravsspec på kommunikationschefsjobbet och kommer att  ha en professionell process för att hitta en kommunikationschef.

När kommer vi att få se resultatet av TCO:s varumärkesarbete?
– Det är en process som har pågått ett tag och kommer att fortsätta. Det får ta den tid det tar, det är ett långsiktigt arbete.

Hur känns det att lämna Grayling helt och hållet snart?
– Jag har haft väldigt roliga år och har varit med och byggt upp en av  de ledande byråerna. Men efter fem år känner jag att det är dags gå  vidare. Det är både bra för mig med omväxling och för byrån att rotera  ledarskapet.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

GraylingPeter ErikssonTCO

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.