Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Petra von Rohr tar över vd-stolen

Publicerad: 31 mars 2009, 10:15

Pr- och kommunikationsbyrån Burson-Marsteller får ny vd. Företaget meddelade idag, tisdag, att de valt Petra von Rohr att styra den svenska verksamheten.


Ämnen i artikeln:

Burson-Marsteller

Petra von Rohr

Petra von Rohr kommer att kliva på sin nya tjänst redan den 14 april. Hon tar därmed över vd-stolen från Anders Bylund som innehaft tjänsten de senaste sex åren. Bylund blir istället styrelseordförande och ansvarig för affärsområdet krishantering inom Burson-Marsteller i Europa, mellanöstern och Afrika. Petra von Rohr blir även en del av ledningsgruppen för EMEA.

– Hon för med sig en vinnande kombination av erfarenheter både från finans- och kommunikationsbranschen. Jag är övertygad om att hennes ledaregenskaper, entusiasm och drivkraft kommer att få kraftfullt genomslag för Burson-Marstellers långsiktiga tillväxt i Sverige, säger Jeremy Galbraith, vd för Burson-Marsteller Europa, mellanöstern och Afrika, i en kommentar.

Petra von Rohrs var tidigare vd för Remium, en tjänst hon slutade i september förra året. Hon har tidigare lett pr-byrån Patriksson Communication och reklambyrån Graceland Sthlm.

Linda Fagerlind

Ämnen i artikeln:

Burson-Marsteller

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.