Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Petré värvar Moderaternas tidigare kommunikationschef

Publicerad: 23 november 2012, 11:44

Hedvig Anderson.

Hedvig Anderson, som lämnade jobbet som kommunikationschef hos Moderaterna i juni, blir seniorkonsult på byrån Petré Event & PR.


Ämnen i artikeln:

Petré Event & PrModeraterna

Hedvig Anderson var projektledare för två valrörelser innan hon blev  Moderaternas kommunikationschef i januari 2011. I juni lämnade hon det  jobbet.

Nu står det klart att hon även lämnar politiken och börjar  arbeta som seniorkonsult hos Petré Event & PR.

I dagsläget jobbar Petré huvudsakligen med galor, premiärer och  företagsevenemang. Rekryteringen av Hedvig Anderson är tänkt att bredda  och förstärka byråns erbjudande.

Målet är att växa och kunna leverera ett helhetstänk kring event och  traditionell pr i samband med lanseringar, kampanjer och  varumärkesbyggande.

– Det är dags att lägga i en högre växel. Byråns eventsida känns stabil  och med Hedvig på plats förstärker vi pr-sidan rejält. Hedvigs bakgrund,  nätverk och erfarenhet av allt från budskapsformulering till  kampanjplanering gör henne till ett mycket värdefullt tillskott för oss,  säger byråns grundare Johan Petré, i en kommentar.

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.