Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

”Petter är ett pr-geni”

Publicerad: 7 oktober 2013, 06:55

Det går bra nu för Petter.

Foto: TV4.

Rusningen till rapparen Petters nya restaurang ”Käk” blev så stor att krogen tillfälligt tvingades stänga i helgen, eftersom maten tog slut. Petter, som skött pr-biten kring krogen själv, hyllas av pr-drottningen Lili Assefa: – Han är ett pr-geni, säger hon till Resumé.


Ämnen i artikeln:

Petter

Petter, som nyligen släppt en bok om sina låttexter, har breddat varumärket ytterligare genom att öppna krogen ”Käk” med streetfood på Södermalm i Stockholm.

Kanske ingen pr-succé att maten tog slut, men dock att rusningen var så stor.

– Vi misstänkte stort intresse men man är ju ödmjuk och räknade såklart  inte med den tillströmning och tryck som pågått sen vi öppnade i  tisdags.

– Det är fantastiskt kul. Jag är så lycklig över att folk vill komma dit  och att de verkar tycka om det. Det är underbart, säger Petter till Metro.

Petter, som ibland får hjälp av Lili Assefa, har den här gången skött all pr själv.

– Så tyvärr kan jag inte ta åt mig äran den här gången. Petter är fantastisk på pr. Han toppade Aftonbladets etta på nätet i helgen. Jag har med spänning följt detta, han är ett pr-geni, säger Lili Assefa till Resumé.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Petter

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.