Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Peugeot skänker en bil till Therese Sjögran

Publicerad: 13 november 2013, 08:02

Anders Svensson får bilnycklarna på Fotbollsgalan.

Foto: TV4.

Efter skandalen på Fotbollsgalan – nu rycker Peugeot in och skänker en bil till Therese Sjögran.


Ämnen i artikeln:

PeugeotAnders SvenssonFotbollsgalan

På Fotbollsgalan i måndags kväll prisades Anders Svensson med en Volvo för sina 146 landskamper, vilket är rekord för en svensk manlig fotbollsspelare. Men gåvan har fått kritik eftersom Therese Sjögran har spelat hela 182 landskamper utan att få något motsvarande pris.

Svenska Fotbollsförbundet har varit i rejält blåsväder efter missen. Nu rycker en annan biltillverkare in – Peugeot passar på att skänka Therese Sjögran en bil, något som biltillverkaren hoppas ska ge god pr.

–  Vi är otroligt imponerade av både Therese Sjögran och Anders Svenssons insatser i sina respektive lag. För oss är det självklart att även Therese Sjögran ska få en bil. Vi hoppas att Therese får stor glädje av sin nya Peugeot 308 och vi vill passa på att önska Therese lycka till i UEFA Women's Champions League-matchen mot Wolfsburg imorgon, säger Maria Lantz, informationschef, Peugeot Sverige, i en kommentar.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.