Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Pia Grahn med i juryn för Golden Hammer

Publicerad: 2 juni 2014, 12:09

Pia Grahn älskar juryuppdrag

Pia Grahn sitter som en av två svenskar med i den europeeiska reklamtävlingen Golden Hammer. Hon ska bedöma pr-bidragen, Urban Hilding, vd på IUM mediebidragen.


Ämnen i artikeln:

IUM

Till vardags jobbar Pia Grahn på pr-byrån HK Strategies, där hon är en del av ledningsgruppen.

– Jag satt i Cannes-juryn förra sommaren. Det uppdraget är förmodligen det finaste som finns. Efteråt har andra tävlingar hört av sig för att höra om jag ska vara med. Jag älskar att sitta i jurys – man lär sig otroligt mycket, säger Pia Grahn till Resumé.  

Hon säger att arbetet i olika jurys ger henne många nya idéer och insikter. Dessutom gillar hon det faktum att få diskutera pr med likasinnade – något som det inte alltid finns möjligheter till annars i vardagen.  

– I Sverige är vi ganska bra på pr. Till juryn bidrar jag med min syn på hur idéer kan se ut och hur kampanjer kan byggas upp.  

På onsdag åker Pia Grahn ner till Riga för att påbörja juryarbetet. Prisutdelningen sker på fredag. Ännu vet hon inget om de bidrag hon ska bedöma, eller hur många det rör sig om.

Hur känns det att få sitta med i juryn?
– Inspirerande. Sådant här är man med på om det går att lösa med jobb och med vardagen.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

IUM

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.