Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Polarbröd till Greatness pr

Publicerad: 8 december 2010, 14:43

Jubel på Greatness PR. Polarbröd väljer pr-byrån som ny huvudleverantör för allt pr-arbete. Avtalet sträcker sig över två år.


Efter en pitch smo pågått under hösten står det nu klart att Polarbröd väljer Greatness PR som ny huvudpartner för allt pr-arbete. Avtalet sträcker sig över två år. Start i december.

– Vi är mycket glada och stolta över att få jobba med Polarbröd. Polarbröd står för något mycket genuint och naturligt. Vi kommer att arbeta tätt med företaget och tillsammans verkställa de strategier som vi nu arbetar fram, säger Cecilia Wassaether, vd för Greatness PR i en presskommentar.

Carina Zolland är informationschef på Polarbröd:

– Familjeföretaget Polarbröd drivs av femte generationens bagarbarn. Det gör det extra viktigt för oss att vårda varumärket samtidigt som vi vill föra traditionen vidare. Greatness PR är en vass byrå med stort engagemang och som jobbar med PR på ett annorlunda sätt. Ett sätt som passar oss.

2009 omsatte Polarbröd 737 miljoner kronor.

Tero Marjamäki

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.