Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

PR-byrån utökar med skola

Publicerad: 14 maj 2008, 08:34

Pr-byrån Narva startar nu ett dotterbolaget Learning Partner helt inriktat på utbildning. I bolaget ingår Affärsskolan ett alldeles färskt förvärv.


Daniel Bergsten och Johan Molander

Narva köpte redan i höstas utbildningsföretaget Mediability – som bedriver utbildningar inom kommunikation. Nu är det klart med ännu en affär, då Narvas två grundare Johan Molander och Daniel Bergsten köper Affärsskolan av Sales Partner Group.

Affärsskolan utbildar säljare och butikschefer inom dagligvaruhandel och detaljhandel. Bolaget omsätter runt 5 miljoner kronor och bedriver verksamhet i Stockholm och i Nyköping. Även Mediability utbildar i Nyköping.
– Självklart kommer vi att se vilka samordningsvinster som finns. Överhuvudtaget finns det många små utbildningsföretag som erbjuder KY-utbildningar. Vi tror att branschen kommer att konsolideras den närmaste tiden, säger Daniel Bergsten på Narva.

Narva räknar nu med att det nya dotterbolaget ska omsätta mellan 12 och 15 miljoner kronor i år.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.