Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Pr-festen blev en pr-miss

Publicerad: 18 september 2009, 08:46

Pr-mannen och festfixaren Micael Bindefeld har 50-årsfest på Mallorca i helgen. Mona Sahlin och kändiseliten har flugit dit med ett specialchartrat plan, avslöjar Expressen. Sahlin, som missar kyrkovalets slutspurt, sågas av pr-konsulten Paul Ronge.


Ämnen i artikeln:

Mona SahlinPaul Ronge

Micael Bindefeld har 50-årsfest på Mallorca. Mona Sahlin, som tar privatplan till festen, får kritik av pr-konsulten Paul Ronge. (OBS! Bilden är ett montage)

– Jag tycker det är fullständigt idiotiskt. Hon är partiledare för Sveriges största parti, ett parti där det stora antalet medlemmar inte rör sig kring Stureplan, säger Paul Ronge till aftonbladet.se.

Mona Sahlin har även med sig sin make och ett team från Säpo, avslöjar Expressen i dag.

– Hon åker ner för att fira sin gamla vän sedan länge, säger Mona Sahlins presschef Anna Hellsén till aftonbladet.se.

Hellsén tillägger att Mona Sahlin betalar själv för den tre dagar långa resan till Mallorca och alla omkostnader, förutom själva festen.

Sahlin kommer tillbaka till Sverige på söndag. Då är det kyrkoval. Och Sahlin missar därmed valspurten.

– När det händer så mycket politik just nu kommer det här bara förstärka bilden av henne som partyledare istället för partiledare. Hon får givetvis göra som hon vill, men jag tror hon gör väldigt fel, säger Paul Ronge till aftonbladet.se.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Mona SahlinPaul Ronge

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.