Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Pr-mardröm efter mejlmiss

Publicerad: 26 februari 2014, 13:20

Pressat läge för Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingens mardröm: 1 400 skulle blivit kallade till ett rekryteringsmöte – men av misstag gick kallelsen ut till 61 000 personer. Missen orsakade ett kökaos mitt i Stockholm City. – Jag är på språng, jag ber att få återkomma, säger presskontakten Christina Mångård till Resumé.


Ämnen i artikeln:

Arbetsförmedlingen

Det är upprörda känsklor i folkmassan som samlats utanför Arbetsförmedlingens kontor på Tunnelgatan, nära Hötorget.

– Många har lämnat barn eller skola för att komma hit. Det är tio  företagare på plats och de skickar 60 000 människor hit, säger en av de köande – Johannes  Jameel till Aftonbladet.

Klockan 13 på onsdagen fick polisen in ett överfallslarm från Arbetsförmedlingen-kontoret.

En av dem som fått mejl-kallelsen till mötet är konsulten Niclas Larsered, tidigare marknadschef på marknadschef på Mitsubishi Motors.

–  Det förbryllade mig eftersom det står "i början av din karriär". Jag är  48 och har 25 års erfarenhet, så jag är inte riktigt i början av min  karriär, säger han till Aftonbladet och fortsätter:

– Jag såg det som något som jag inte ville åka på.

Arbetsförmedlingen, som ber om ursäkt för missen, upplever ett kommunikationskaos. De pressansvariga är nedringda och ber att få återkomma.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Arbetsförmedlingen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.