Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

PR-profil startar podd för entreprenörer

Publicerad: 22 juni 2020, 08:13

Edit Künstlicher har själv grundat pr-byrån editK. Nu startar hon en podd för entreprenörer – och de som vill bli entreprenörer. ”Nu mer än någonsin behöver vi inspireras och få ta del av insikter från svenska företagare”, säger hon i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Edit KünstlicherEditK

Coronakrisens har slagit hårt, både mot stora industribolag och mot småföretagare. Det vill Edit Künstlicher, som driver PR-byrån editK och agenturen InfluencersAgency, fånga upp i den nya podden ”I huvudet på en entreprenör”. 

– Jag startar podden jag själv behöver för att få schvung i stegen. Det är tufft för många företagare där ute och det är ofta ensamt att driva bolag. Min ambition är att podden ska vara entreprenörens vän på vägen. Nu mer än någonsin behöver vi inspireras och få ta del av insikter från svenska företagare, säger hon i ett pressmeddelande. 

I podden bjuds företagare in till en halvtimmes långa samtal om deras egna bolagsbyggen. Bland andra Björn Axéns ägare Johan Hellström hörs i de första avsnitten, där han berättar om hur bolaget klarat krisen bättre än många andra konkurrenter. Andra namn är nationalekonomen och entreprenörscoachen Jenny Collén samt journalisten Linda Skugge

Podden produceras av Red Means Go. 

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

Edit KünstlicherEditK

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.