Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Pr-veteran blir pr-ansvarig för Skanska

Publicerad: 12 juni 2012, 14:04

Catharina Jevrell med 15 år inom kommunikationsbranschen blir ny press- och pr-ansvarig för Skanska i Sverige.

Foto: Pressbild.

Catharina Jevrell blir ny press- och pr-ansvarig för Skanska i Sverige. Hon kommer närmast från Gnistra Kommunikation, där hon är en av delägarna.


Ämnen i artikeln:

SkanskaCatharina JevrellGnistra

Catharina Jevrell har mer än 15 års erfarenhet av  kommunikationsarbete och hennes främsta uppgift blir att strukturera  pr-arbetet för Skanska i Sverige:

– Skanskas pressarbete har i många år rankats högt av journalister och vi vill bli ännu bättre. Catharina har rätt bakgrund och erfarenheter för att hjälpa till och utveckla det arbetet, säger Edvard Lind, presschef för Skanska AB i en kommentar.

Catharina Jevrell har bland annat grundat Re:Public Relations, vilken sedermera gick ihop med Gnistra Kommunikation.

Hon har även arbetat som External Relations Manager på Procter & Gamble samt vid flertalet pr-byråer:
–  Det är många som känner till att Skanska är ett byggföretag men färre  känner till Skanskas roll som samhällsbyggare och alla spännande projekt  i Sverige och internationellt, säger Catharina Jevrell, i Sverige i en  kommentar.

Skanska är 125 år gammalt och har idag 53 000 medarbetare, varav 11 000 i Sverige.

Koncernen  omsatte 123 miljarder kronor år 2011 – här bidrog Skanska Sverige med  en intäkt på 27 miljarder kronor för byggverksamheten.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.