Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

PR-veteran lämnar Grayling

Publicerad: 29 april 2010, 07:37

Niklas Alm, som under många år var vd på pr-byrån Grayling (tidigare Citigate), lämnar nu byrån. I augusti tillträder han en tjänst som marknads- och kommunikationschef på fastighetsbolaget Newsec.


Ämnen i artikeln:

GraylingNewsec

Niklas Alm

– Efter drygt ett decennium som rådgivare och vd för Citigate Stockholm och över 15 år som konsult är det dags att byta sida. Rollen som kommunikations- och marknadschef på Newsec är stimulerande men också utmanande då mitt fastighetskunnande är begränsad, säger Niklas Alm som tillräder sin nya roll efter sommaren.

Newsec är ett konsultbolag i fastighetsbranschen. Vd sedan januari är den tidigare finansmannen Patrik Enblad.
– Newsec är idag ett av Europas mest anlitade fastighetskonsultbolag inom affärsområdena asset management, rådgivning och transaktioner. Ambitionen är att fortsätta flytta fram positionerna inom samtliga våra områden samt att öka andelen återkommande intäkter. En tydlig kommunikation och effektiv marknadsföringen är viktiga framgångsfaktorer, vilket jag är övertygad Niklas kommer att bidra till, säger han om nyförvärvet.

Igår rapporterade Resume.se att Grayling tappar tre konsulter till konkurrenten Springtime.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

GraylingNewsec

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.