Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Pr-veteran till Cohn & Wolfe

Publicerad: 14 oktober 2008, 10:02

Han var Astra och Astra Zenecas ansikte utåt i 20 år. Nu blir Staffan Ternby seniorkonsult på Cohn & Wolfe.


Staffan Ternby. Foto: Elisabeth Ohlson Wallin

Astra Zenecas informationsdirektör Staffan Ternby lämnade bolaget i somras. Men det blev inte någon lugn tillvaro som pensionär. Istället började han som seniorkonsult på Cohn & Wolfe igår.
– Det känns inspirerande att efter många år som informationsdirektör gå över till konsultsidan. Jag tror att jag har ett kunnande och en del erfarenhet att bidra med inom området Corporate Affairs, alltifrån media och IR till CSR och hur man agerar i olika kriser, säger Staffan Ternby

Staffan Ternby är utbildad ekonom och jobbade länge med redovisning. Han var bland annat global redovisningschef på Astra under 80-talet. 1986 blev han informationsdirektör på Astra. Han rankades stadigt som en av Sveriges bästa och mest tongivande informationschefer. Förutom jobbet på Cohn & Wolfe är Staffan Ternby ordförande i den lokala handelskammaren, styrelseledamot i Grafikens Hus och en friskola.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.