Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Pride öppnar shop i Abba-museet

Publicerad: 15 juli 2013, 11:41

På fredag den 19 juli öppnar Stockholm Pride en pop-up shop hos ABBA The Museum. Det här är första gången Stockholm Pride har en pop-up shop utanför festivalområdet


Ämnen i artikeln:

PridefestivalenABBA The Museum

– ABBA The Museum är stolta och exalterade över samarbetet med Stockholm Pride. Vi är ett fint par. Vi arbetar båda för ett smartare och roligare Stockholm - och - vi älskar båda musikens förenande kraft, säger Mattias Hansson, vd, ABBA The Museum.

I Stockholm Pride Pop-up shop kommer man kunna köpa dagspass och veckopass till festivalen samt specialdesignade produkter såsom keepcups, ekologiska tygkassar och festivaltröjor. Även årets officiella Pridelåt "New Colours" framförd av Janet Leon kommer att finnas till försäljning.

– Vi är superglada över det här samarbetet. Det känns som en perfekt kombination att koppla ihop Stockholm Pride och ABBA The Museum. Vi är imponerade över den succén ABBA The Museum har haft sedan de öppnade och tror att våra besökare kommer uppskatta samarbetet. Det känns också bra att vi förstärker samarbete med hotellet och restaurangen, säger Jörgen Eriksson, festivalchef.

Krister Berntsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.