Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Prime knyter till sig Bo Lundgren

Publicerad: 15 mars 2013, 07:49

Bo Lundgren

Foto: Camilla Palmblad

Under 2012 stod det klart att Bo Lundgren skulle lämna jobbet som riksgäldsdirektör. Nu tar den tidigare moderata partiledarens karriär en ny vändning. Bo Lundgren är ny senior konsult på Prime.


Ämnen i artikeln:

Bo LundgrenPrime

Efter att Bo Lundgren lämnade partiledarposten för Moderaterna efter valnederlaget 2002 har han främst satt avtryck som Riksgäldsdirektör.
Under förra hösten meddelade Bo Lundgren att han skulle lämna Riksgälden under 2013. Nu blir han senior konsult på pr-byrån Prime.

– Jag uppskattar att Prime kombinerar den traditionella verksamheten hos en kommunikationsbyrå med en ambition att förbättra och tillföra nya värden för både uppdragsgivare och för samhället, säger Bo Lundgren i ett pressmeddelande.

Hans nya arbetsgivare beskriver honom som "en av världens främsta experter på hantering av finansiella kriser". Han betydelsefull för pr-byrån som tappat flera nyckelfigurer på senare tid.

Däribland delägarna Fredrik Andersson och Johanna Rehnvall som lämnar byrån efter 14 år.

I samband med det nya uppdraget på pr-byrån behåller Bo Lundgren sina styrelseuppdrag.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Bo LundgrenPrime

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.