Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Prime PR:s nya trio

Publicerad: 5 september 2013, 12:29

Ingrid Sydow, Mathias Strömberg och Katrina Wong.

Foto: Prime.

Prime PR anställer tre nya medarbetare till olika delar av byrån. Mathias Strömberg blir creative director på Primes produktionsdel. De rekryterar också Ingrid Sydow och Katrina Wong.


Ämnen i artikeln:

PrimePrime PR

Mathias Strömberg kommer närmast från tjänsten som design director på content-byrån Åkesson & Curry. Tidigare har han arbetat som ad på DN och som creative director på Travel Media, samt drivit sin egna byrå.

–  Kommunikation bygger på förståelse för sammanhang, innehåll och hantverk och det återspeglas både i hur vi skapar projekt och rekryterar. Visuell gestaltning ökar i betydelse i en grafik- och videointensiv tid och därför förstärker vi det området med Mathias, säger Tom Beckman, kreativ chef på Prime, i en kommentar.

Prime rekryterar ocskå Ingrid Sydow som ansluter från Great Works där hon arbetade som kreatör. Hon har även varit på Leo Burnett i London.  

– Digital och social aktivering är en del av i stort sätt alla projekt vi genomför och därför är vi väldigt glada att ha Ingrid Sydow som ny kollega, säger Tom Beckman.

Ansluter gör också Katrina Wong som bidrar med erfarenhet av arbete på flera internationella och prisade reklambyråer. Närmast kommer hon från tjänsten som planning director på BBDO New York.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

PrimePrime PR

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.