Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Prime rekryterar från Stockholms stadshus

Publicerad: 15 oktober 2013, 10:50

Prime stärker sitt public affairs-erbjudande ytterligare genom att rekrytera Helena Widegren, tidigare kanslichef för moderata kansliet i Stockholms stadshus, som seniorkonsult.


Ämnen i artikeln:

Prime

Helena Widegren har närmare 20 års erfarenhet av politik och mediekommunikation och har utöver senaste tjänsten som kanslichef och strategisk rådgivare åt finansborgarrådet i Stockholm, tidigare bland annat arbetat som presschef för Moderaterna i Stockholms stad samt varit chefredaktör för tidningen Medborgaren.

– Jag ser fram emot att arbeta på Prime, säger hon. Med min långa erfarenhet av politik kombinerat med god erfarenhet av strategisk kommunikation hoppas jag kunna bidra till utvecklingen av ett än mer spännande Public Affairs-erbjudande på Prime.

Prime har under hösten gjort flera seniora rekryteringar för att stärka sitt public affairs-erbjudande. Nyligen blev det klart att Ulrica Messing, före detta statsråd, går in som seniorkonsult på Prime.

Dessutom har Rolf Eriksson, före detta kabinettschef hos ordföranden för Europeiska ekonomiska och sociala kommittén i Bryssel, och Staffan Jerneck, tidigare chef för internationella företagskontakter på tankesmedjan CEPS, anslutit sig till Prime.

Ämnen i artikeln:

Prime

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.