Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Prime tappar tungviktare

Publicerad: 30 maj 2008, 08:41

Pr-byrån Prime tappar en av sina mest erfarna konsulter, Thomas Idergard. Han är idag ansvarig för byråns rekrytering och har tidigare haft flera chefspositioner på byrån.


Thomas Idergard

Thomas Idergard är också en av Primes mest synliga medarbetare. Han får ofta sitta med i tv-kanalernas morgonsoffor och tycka till. Nu lämnar han byrån.
– Vi har sökt en ny HR-chef i några månader nu. På Prime jobbar vi i mandatperioder och min som HR-chef går ut i december i år.
– Jag har sagt till Carl Fredrik Sammeli att jag troligtvis kommer att se min framtid utanför huset efter det.

Vad vill du göra istället?

– Jag har jobbat i en konsultorganisation i fem år nu och vill istället få en roll där jag själv agerar. Antingen inom kommunikation eller med företagsbyggande.

Du vill inte tillbaka till politiken?
– Det blir ingen partipolitik. Däremot kan jag tänka mig att jobba för en intresseorganisation.

Som många medarbetare på Prime har Thomas Idergard en bakgrund inom Moderata Ungdomsförbundet, som han var ordförande för under 1995 och 1998. Han har också jobbat som sakkunnig på Näringsdepartementet.

Han kom till Prime via systerbolaget United Minds som han varit både styrelseordförande och vd för. Idag är hans titel HR-chef på Prime. Han är partner på Prime men inte delägare.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.